El temps | Berga

23°13°

DBerguedà.cat

02/10/2014

Survival Zombie Avià

L'Ajuntament de Berga desestima les darreres al·legacions d'Inberga Tur

El concessionari de l'hotel i l'hostatgeria de Queralt podria portar el tema als tribunals

Marc Canturri | Economia | 04/08/2011 20:38

L’Ajuntament de Berga ha desestimat les darreres al•legacions presentades per l’empresa Inberga Tur en contra de la liquidació de la concessió de l’hotel de l’antiga caserna i l’hostatgeria de Queralt.

Així ho explicava l’alcalde de Berga, Juli Gendrau durant el ple de dimarts, que, tot i tractar-s’hi els pressupostos d’enguany, va ser motivat per aquestes al•legacions que els informes tècnics i jurídics municipals van valorar negativament.

La resta de grups polítics també hi van votar a favor. La portaveu del PSC, Ermínia Altarriba, va manifestar que les al•legacions presentades per l’empresa acusen l’ajuntament i que després de tant temps només la justícia pot solucionar aquest tema. Anna Maria Guijarro de la CUP va qualificar de llastimosa l’actitud de l’empresa de voler posar pals a les rodes al procés de liquidació de la concessió. Joan Antoni López Noguera del Partit Popular va demanar un esforç perquè aquest tema s’acabi el més aviat possible per a poder solucionar el futur de l’hotel i de l’hostatgeria de Queralt.

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, de CiU, va tornar a recordar que, tot i el distanciament entre les dues parts, el seu objectiu és arribar a un acord amb l’empresa pel bé de l’ajuntament.

L’empresa Inberga Tur de moment no ha fet pública la seva intenció de portar o no el tema als tribunals, fet que podria allargar el procés força més temps.

Guia de salut
Busques feina?
Aplicació DBerguedà per iPhone
Aplicació DBerguedà per Android

Creative CommonsBífidus Produccions

2005-2014  

Generalitat de Catalunya

Subscriu-te als Feeds de Ràdio BergaseparadorSegueix-nosRàdio Berga a FacebookRàdio Berga a TwitterRàdio Berga a IssuuRàdio Berga a FlickrRàdio Berga a YouTube

|