El temps | Berga

23°13°

DBerguedà.cat

02/10/2014

Survival Zombie Avià

Uns 90 nens passaran aquest juliol pel campus de futbol de Berga

L’organitza l’empresa SNK Sport amb el suport del CE Berga

Anna Costa | Esports | 14/07/2009 13:34

El futbol és un dels esports que més tiba als infants i per això durant l’estiu el Berguedà organitza activitats diverses relacionades amb aquest esport. Per exemple, el Campus de Futbol de Berga, en el qual participen 45 nens per setmana, d’entre 6 i 14 anys. El primer torn va començar ahir i s’acabarà el 17 de juliol, i el segon serà del 20 al 24 de juliol. Els participants en aquest campus fan entrenaments de futbol tècnics amb un programa específic per a cada edat i nivell, potenciant les passades de pilota, el control, la conducció, la visió de joc, i també un pla específic per a porters. Ho ha explicat a Ràdio Berga Manel Soler, responsable de l’empresa SNK Sport, que és qui ha organitzat el Campus de Futbol a Berga, amb el suport del CE Berga.

Entrenaments de futbol i competicions combinat amb activitats de lleure i piscina. Aquesta és la metodologia del Campus de SNK Sport, que ja té una llarga experiència en l’organització de campus de futbol. A Berga és la primera vegada que n’organitza un, i el seu responsable, Manel Soler, espera que no sigui l’última i que es pugui crear un referent.

SNK Sport ja va organitzar el Campus Sergio Busquets, a Navàs, que es va acabar la setmana passada i que va tenir un gran èxit. Els participants en aquest campus de futbol a Navàs van tenir la visita de Sergio Busquets, jugador del FC Barcelona. Al de Berga, no es descarta la visita sorpresa d’algun professional del món del futbol, tot i que de moment no s’ha avançat cap nom. Per a més informació sobre el campus de futbol que es fa aquests dies a Berga, fins al 24 de juliol, es pot consultar la pàgina web www.snksport.com.

Guia de salut
Busques feina?
Aplicació DBerguedà per iPhone
Aplicació DBerguedà per Android

Creative CommonsBífidus Produccions

2005-2014  

Generalitat de Catalunya

Subscriu-te als Feeds de Ràdio BergaseparadorSegueix-nosRàdio Berga a FacebookRàdio Berga a TwitterRàdio Berga a IssuuRàdio Berga a FlickrRàdio Berga a YouTube

|