El temps | Berga

26°14°

DBerguedà.cat

21/09/2014

Survival Zombie Avià

Els Pastorets infantils de Berga d'en Belluguet i en Bieló incorporen un nou paper femení

Més de cinquanta nens i nenes actuaran aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, en aquest espectacle, al Teatre Patronat

DBerguedà.cat | Cultura | 08/01/2010 16:33

El Teatre Patronat de Berga acollirà aquest cap de setmana la representació d’Els Pastorets infantils d’en Belluguet i en Bieló, un muntatge amb text de mossèn Josep Armengou, en el qual hi prenen part més de 50 infants, entre els que actuen i els que participen als balls i quadres. Enguany com a novetat els responsables d’aquests Pastorets han incorporat un nou personatge.

La intenció dels organitzadors és crear nous papers femenins ja que quan Mossèn Armengou feia aquests Pastorets, als anys 50 i 60, ho feia amb l’escolania i per tant només hi havia papers per a nens. Josep Moneo, de la direcció dels Pastorets, ha explicat que aquest nou paper és el d’una pastora que es diu Ester, que li pren part del text a un dels pastors.

Les representacions d’Els Pastorets infantils d’en Belluguet i en Bieló tindran lloc aquest cap de setmana, demà dissabte i diumenge, a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Patronat. Les localitats es poden encarregar trucant als números de telèfon 93.821.13.84 o bé 648.25.11.53.

Guia de salut
Busques feina?
Aplicació DBerguedà per iPhone
Aplicació DBerguedà per Android

Creative CommonsBífidus Produccions

2005-2014  

Generalitat de Catalunya

Subscriu-te als Feeds de Ràdio BergaseparadorSegueix-nosRàdio Berga a FacebookRàdio Berga a TwitterRàdio Berga a IssuuRàdio Berga a FlickrRàdio Berga a YouTube

|